RSS

Monthly Archives: January 2012

ALL ABOUT LOVE

Hi….M.1S.C ada membuat beberapa contoh FELT LOVE yg boleh dijadikan keychain, HP charm, car charm, bakul utk letak candy ker….so kalau ada saper2 yg bekenan kat luar sana tu leh la buat tempahan skarang…..

 

FELT WOVEN HEART

WOVEN HEART @ BAKUL CINTA

CONTOH, MCM2 BLEH BUAT DGN BAKUL LUV NI

 

FELT CAR CHARM

 

CAR CHARM

U CAN CHOOSE UR OWN WORDING

TWEET! TWEET!

I LUV U

FELT HP CHARM/KEYCHAIN

I BELIEVE I CAN FLY!!!!!

ANGEL OF LUV

 

 
Leave a comment

Posted by on January 27, 2012 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , , , , , , ,

M.1S.C FELT CRAFT ~CUSTOMER ORDER 4 JANUARY ’12~

PEMBUKAAN ORDER UNTUK TAHUN 2012 DARI AYU @ RAWANG

** eseli ada lg gbr2 utk brooch, tp my doter dah terdelete……huhuhuhuu

ORDER FROM ROZIYANA@NILAI N9

Order for her baby.....

memang comey sgt2.....thanx Rozi 4 da pict.....

LAGI ORDER FROM MY FREN AIN & KAUSAR

p/s : actually diaorg dah order kotak tisu ni last year lg, tp memandangkan ai bz dgn bulk2 order so kena la pending order diaorg ni……Hope diaorg puashati la yer hehehhehhehe

ORDER FROM FATIMAH

FRIDGE MAGNET

KOTAK TISU LAGI……ALSO ORDER FROM MY OTHER FREN, LINDA

 
Leave a comment

Posted by on January 9, 2012 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
%d bloggers like this: