RSS

M.1S.C FELT CRAFT ~CUSTOMER ORDER 4 AUG ’12~

Order from my mom…..1st time buat book mark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

As usual repat n repeat n repear order from my luvly customer Alynn@Melaka

Thanx u dear for supporting my biz, really appreciate it!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Order from my new customer Hanim@Shah Alam, dia order bunga je……

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2nd batch order lagi dr Alynn@Melaka for this month……

Ni pun sbnrnya ada lg, tp x sempat nak buat kita sambung lepas raya hehehheheh

 

 

 

 
3 Comments

Posted by on August 10, 2012 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , , , ,

M.1S.C FELT CRAFT ~CUSTOMER ORDER 4 JULY ’12~

Order for Imrah @ Selangor

 

HEADBAND

 

SNAP/ALLIGATOR HAIRCLIP

 

Order from my regular customer ====> Alynn@Melaka

 

BABY HEADBAND

 
Leave a comment

Posted by on July 11, 2012 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , , , , ,

M.1S.C FELT CRAFT ~CUSTOMER ORDER 4 APRIL ’12~

Order from my fren, ADIK@S.Alam

p/s: katanya nak lekatkan kat baju, nanti nak minta pic kat dia….

As usual order from my reg.customer, ALYNN@Melaka

 
Leave a comment

Posted by on April 1, 2012 in FELT CRAFT

 

Tags: , , ,

M.1S.C FELT CRAFT ~CUSTOMER ORDER 4 FEB & MAC ’12~

ORDER FROM MY REG.CUSTOMER, ALYNN @ MELAKA

 
1 Comment

Posted by on March 5, 2012 in FELT CRAFT

 

FELT POWER PUFF GIRL

Untuk mengisi masa lapang dan kebosanan aku hr ni, maka tiba2 aku TERBUAT 3ekor PPG, kartun kegemaran anak2 aku……

So inilah hasilnya, sama tapi x serupa…..1st trial la katakan…..yg ni aku buat keychain tp kalau nak buat hairclip pun bleh juga…..

Jangan malu atau segan kalau nak order yer….bleh email ke mysara.1stop.centre@gmail.com atau sms ke 016-2266262

POWER PUFF GIRL

 

BLOSSOM

BUBBLES

BUTTERCUP

 
Leave a comment

Posted by on February 9, 2012 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , ,

FELT FLOWER HEADBAND

PRICE: RM9.00/pc

SOLD OUT

SOLD OUT

PRICE: RM9.00/pc

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

 
1 Comment

Posted by on February 9, 2012 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , , , ,

KANZASHI FLOWER BROOCH

PRICE: RM2.00/pc

ALL SOLD OUT

PRICE: RM2.00/pc

ALL SOLD OUT

PRICE: RM2.50/pc

STILL AVAILABLE 3PCS

PRICE: RM1.50/pc

ALL SOLD OUT

PRICE: RM1.00/pc

STILL AVAILABLE

 
Leave a comment

Posted by on February 7, 2012 in KANZASHI FLOWER

 

Tags: , , ,

 
%d bloggers like this: