RSS

Pengedar & Sub-Stokis

Assalammualaikum & Salam 1Malaysia……..

Alhamdulillah..Jamu Ratu Dara kini mendapat sambutan di luar jangkaan. Ramai di antara pengguna yang melihat keberkesanan Jamu Ratu Dara (JRD), dan meminta ingin menjadi pengedar di kawasan mereka. Kini kami telah membuka peluang kepada mereka yang berminat menjadi pengedar di kawasan-kawasan mereka. Kami memerlukan pengedar di seluruh Malaysia yang serius dan berminat sahaja. Kami percaya dengan kelebihan berstatus pengedar dengan modal yang amat rendah akan memberi pulangan yang tinggi kepada anda Jika anda merupakan seorang yang komited dan pandai melihat peluang, JRD mengalu-alukan kedatangan anda sebagai family team kami.


So tunggu apa lagi? Untuk maklumat lanjut sila dapatkan info dari kami!! Segala Pertanyaan serta Kemusykilan bolehlah menghubungi saya di :
mysara.1stop.centre@gmail.com

016-2266262@010-2956494


BORANG PERMOHONAN UNTUK MENJADI PENGEDAR @ SUB-STOKIS
P/S: Pada sesiapa yg mendaftar sebelum 7Januari2011, nama anda akan disenaraikan didalam majalah MINGGUAN WANITA slot 21Januari2011, iaitu iklan pertama JRD di media cetak….tapi kalau lepas tarikh tu pun bleh masuk iklan lg….

 

One response to “Pengedar & Sub-Stokis

  1. Ju Ariffin

    March 11, 2011 at 10:15 am

    As salam..nk tanya..beberapa soalan ni…1. mcmana klu nk jd pengedar/sub-stokis bg kwsan Ipoh…2. adakah perlu beli produk ini setiap bulan..? 3. bgmana dgn kos penghantaran setelah menjadi pengedar/sub-stokis…4..bulehkan pengedar bertukar status menjadi sub-stokis sekiranya mendapati produk ini berpontesi untuk dipasarkan..tima kasih..wslm..

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: