RSS

Tag Archives: FELT CRAFT

M.1S.C FELT CRAFT ~CUSTOMER ORDER 4 SEPT ’12~

2nd Order from my new Customer Hanim@S.Alam

**Juz Flower=> design requested by customer

Again 3rd order from Hanim S.Alam

**flower brooch

 
Leave a comment

Posted by on September 12, 2012 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , ,

M.1S.C FELT CRAFT ~CUSTOMER ORDER 4 AUG ’12~

Order from my mom…..1st time buat book mark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

As usual repat n repeat n repear order from my luvly customer Alynn@Melaka

Thanx u dear for supporting my biz, really appreciate it!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Order from my new customer Hanim@Shah Alam, dia order bunga je……

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2nd batch order lagi dr Alynn@Melaka for this month……

Ni pun sbnrnya ada lg, tp x sempat nak buat kita sambung lepas raya hehehheheh

 

 

 

 
3 Comments

Posted by on August 10, 2012 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , , , ,

M.1S.C FELT CRAFT ~CUSTOMER ORDER 4 JULY ’12~

Order for Imrah @ Selangor

 

HEADBAND

 

SNAP/ALLIGATOR HAIRCLIP

 

Order from my regular customer ====> Alynn@Melaka

 

BABY HEADBAND

 
Leave a comment

Posted by on July 11, 2012 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , , , , ,

FELT POWER PUFF GIRL

Untuk mengisi masa lapang dan kebosanan aku hr ni, maka tiba2 aku TERBUAT 3ekor PPG, kartun kegemaran anak2 aku……

So inilah hasilnya, sama tapi x serupa…..1st trial la katakan…..yg ni aku buat keychain tp kalau nak buat hairclip pun bleh juga…..

Jangan malu atau segan kalau nak order yer….bleh email ke mysara.1stop.centre@gmail.com atau sms ke 016-2266262

POWER PUFF GIRL

 

BLOSSOM

BUBBLES

BUTTERCUP

 
Leave a comment

Posted by on February 9, 2012 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , ,

FELT FLOWER HEADBAND

PRICE: RM9.00/pc

SOLD OUT

SOLD OUT

PRICE: RM9.00/pc

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

 
1 Comment

Posted by on February 9, 2012 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , , , ,

ALL ABOUT LOVE

Hi….M.1S.C ada membuat beberapa contoh FELT LOVE yg boleh dijadikan keychain, HP charm, car charm, bakul utk letak candy ker….so kalau ada saper2 yg bekenan kat luar sana tu leh la buat tempahan skarang…..

 

FELT WOVEN HEART

WOVEN HEART @ BAKUL CINTA

CONTOH, MCM2 BLEH BUAT DGN BAKUL LUV NI

 

FELT CAR CHARM

 

CAR CHARM

U CAN CHOOSE UR OWN WORDING

TWEET! TWEET!

I LUV U

FELT HP CHARM/KEYCHAIN

I BELIEVE I CAN FLY!!!!!

ANGEL OF LUV

 

 
Leave a comment

Posted by on January 27, 2012 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , , , , , , ,

M.1S.C FELT CRAFT ~CUSTOMER ORDER 4 JANUARY ’12~

PEMBUKAAN ORDER UNTUK TAHUN 2012 DARI AYU @ RAWANG

** eseli ada lg gbr2 utk brooch, tp my doter dah terdelete……huhuhuhuu

ORDER FROM ROZIYANA@NILAI N9

Order for her baby.....

memang comey sgt2.....thanx Rozi 4 da pict.....

LAGI ORDER FROM MY FREN AIN & KAUSAR

p/s : actually diaorg dah order kotak tisu ni last year lg, tp memandangkan ai bz dgn bulk2 order so kena la pending order diaorg ni……Hope diaorg puashati la yer hehehhehhehe

ORDER FROM FATIMAH

FRIDGE MAGNET

KOTAK TISU LAGI……ALSO ORDER FROM MY OTHER FREN, LINDA

 
Leave a comment

Posted by on January 9, 2012 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

M.1S.C FELT CRAFT ~CUSTOMER ORDER 4 DECEMBER~

2nd ORDER FROM NAZA@KULIM

50pcs JUZ FLOWER & 50pcs Ribbon Hairclip

LAST BULK ORDER FOR DEC 2011 FROM MY REGULAR CUSTOMER ALYNN@MELAKA…..

THOSE YG STAY DEKAT MELAKA, BLEH DPTKAN DI KIOSK DIA KAT JUSCO&MYDIN, MELAKA

 
Leave a comment

Posted by on December 8, 2011 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

M.1S.C FELT CRAFT ~CUSTOMER ORDER 4 NOVEMBER~

AS USUAL, ORDER FROM MY BELOVED CUSTOMER, ALYNN@MELAKA

 

 

 
1 Comment

Posted by on December 8, 2011 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

M.1S.C FELT CRAFT ~CUSTOMER ORDER 4 OCT~

BULK ORDER FROM MY NEW CUSTOMER, NAZA@KULIM

My frenz order Ain@Kedah

Sebenarnya dah lama my frenz request tis keychain, rasanya b4 raya kot..hehehehhehhe…..tp tu la x der masa nak buat sbb bz siapkan bulk order org….so hr ni ai berjaya siapkan keychain dia ni and its take about 4hours 2 finished it……HOPE SHE LIKE IT!!!!!!

Order from my Frenz lagi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BulkOrder from my new customer, Ina Bagan Serai, Perak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dr regular customer terchenta…Alynn@Melaka

 

BULK ORDER FROM MY NEW CUSTOMER @DAYANG

30pairs of full cover hairclip

 
1 Comment

Posted by on October 5, 2011 in FELT CRAFT

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
%d bloggers like this: