RSS

Testimoni JRD

 

3 responses to “Testimoni JRD

  1. IFA

    April 7, 2010 at 1:44 am

    Salam Nord,

    Aku dah test jamu ni…x smpi la abis sebotol dh rasa kesan dia…al-maklum la…hari-hari mau..heheh..aku rasa aku baru makan dlm 3 minggu…itupun kejap makan 2 kali sehari..kejap makan pagi jer…kejap makan mlm jer..ikut time suka aku… tapi kesan tetap ada…kotat yg amat..heheh…pada kaum2 isteri disyorkan la amik jamu ni…buat kata hubby aku la…potong tebu pon blh putus nih..heheh..

    Anyway nord thanks sbb promo aku jamu ni…will keep continue..forever and ever…nnt petang jgn lupa, aku nak dtg amik sebotol lagik, kt umh dh ada extra sebotol🙂

     
    • ROZIANA AHMAD

      April 7, 2010 at 2:18 am

      salam nordd..
      hehehhee…memang best giler JRD ni nordd..heehhe..aku pon teruja nak makan n jual..almaklumlahhh..sekarang ni kulit aku dah makin halus dan gebuu..muka lak nampak berseriiii gituuu…thanks for JRD buat aku yg cantik ni tambah cantikk lagikkk…hehehhehe..badan pon semakin fresh..segarr..Laki aku pon kalu boleh nak hari2..x tahan bebb …dasat sun gguh penangan JRD ni norddd…nanti aku order lagikk..dan kawan2 aku pon akan order lagikk..hehehhe..

      korang semua…test lerrrr….memang berpuashatiii…x caya?????….hehehhe..mai datang opis..hehehhe..BELI TAU…MESTI BERPUAS HATI DENGAN PERUBAHAN NYA!!..

       
  2. Siti

    April 15, 2010 at 7:24 am

    Salam Nord.

    Firstly ,aku nk terima kasih ler kau kau kerna kenalkan aku dgn JRD ni.
    Aku dulu bknnya percya sgt benda jamu2 ni …maklum ler…takut mkn jamu…hahaha,..
    Dah anak 2 pun x pernah makan jamu2 ke ubat2 …tp lepas try jamu kau ni …betul2 berkesan lh beb…baik punya jamu…boleh dikatakan suma yg disenaraikan kat flyer tu betul beb.

    Dan sekarang aku pun dh jadi dealer..hahahah!!!!

    Yg terbaru komen dari cust aku..dia dulu selalu sakit2 badan ..laki dia ler mangsa jd tukang urut…dh banyak ubat n jamu dia try tp x berkesan mgkin x serasi kot tp sejak dia mkn JRD ni..dia ckp dh tak sakit lg..sampai di ckp nk jadi Duta Ckp pd org lain …ha bertapa..bagusnya JRD ni..hehhehe..

    Lastly..terima sekali lg..beb..n klu ade lg komen2 yg lain aku update lagi kat kau ek.bye bye.

    From;
    Siti(Pasir Gudang JB)

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: